Καταλανικός σοσιαλιμπεριαλισμός

Οι "ιμπεριαλιστικές τάσεις" δεν έλειψαν ποτέ ούτε από τους "Εθνικιστές Καταλανούς" (η τουλάχιστον μερικούς από αυτούς). Κι όταν αυτές έχουν να κάνουν με τους γείτονες Ισπανούς εμάς μπορεί και να μας αφήνουνε αδιάφορους. Οι προκλήσεις όμως των "Εθνικιστών Καταλανών" δε σταματούνε εκεί.

Στην παρακάτω ιστοσελίδα οι "Εθνικιστές Καταλανοι Σοσιαλιμπεριαλιστές" ισχυρίζονται - ονειρεύονται - οραματίζονται ότι θα "απελευθερώσουν" ("Neopàtria alliberada") την Ελλάδα (την αποκαλούνε "Neopatria") το έτος 2017. Θέλουν την περιοχή της Αθήνας και τις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου και θα επαναφέρουν την "Καταλανική Κυριαρχία" στις περιοχές αυτές.


Η ιστοσελίδα (φόρουμ) των "Καταλανών Εθνικιστών Σοσιαλιμπεριαλιστών".

Οι ανθελληνικές προκλήσεις τους όμως δεν σταματάνε εκεί, έχουνε μάλιστα φτιάξει και τη σημαία για την χώρα που θέλουν - ονειρεύονται "να ελευθερώσουν" στα χρώματα των Καταλανών.


Η νέα σημαία της Ελλάδος, όπως την ονειρεύονται οι "Εθνικιστές Καταλανοί Σοσιαλιμπεριαλιστές".



Ο νέος χάρτης της Ευρώπης όπως τον έχουν παραποιήσει οι "Εθνικιστές Καταλανοί Σοσιαλιμπεριαλιστές".
(κάντε click στο image για μεγέθυνση)

Βασικός σκοπός τους είναι (αφού πετύχουν την ανεξαρτησία τους) να πάρουν πίσω τις όλες τις περιοχές που θεωρούν ότι τους ανήκουν!!! Το όραμα των Εθνικιστών Καταλανών Σοσιαλιμπεριαλιστών είναι με τα όπλα να κατακτήσουν την Ελλάδα στο έτος 2017.

Αυτό είναι το όραμα (για το έτος 2017) των Εθνικιστών Καταλανών Ιμπεριαλιστών.
για μεγαλύτερο image πατήστε εδώ.


Οι ακραίες αυτές ενέργειες κάποιον Εθνικιστών Καταλανών κανονικά θα έπρεπε να λογίζονται περισσότερο ως αστείο. Το λυπηρό όμως της όλης υπόθεσης είναι ότι τέτοιου είδους ακραίες εθνικιστικές ομάδες και (κυρίως όταν έχουν να κάνουν με τους γείτονες Ισπανούς) βρίσκουν και πολιτική κάλυψη.

Πολιτική κάλυψη κυρίως από τα εθνικιστικά κώματα της Καταλονίας όπως η ERC (κώμα του εκτελεσθέντος πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα) και τα παρακλάδια της (την σκληροπυρηνική νεολαία JERC) αλλά και στήριξη από ακραίους ιδεολόγους (Ολεγκέρ).

Οι ιστοσελίδες των "Καταλανών Εθνικιστών Σοσιαλμπεριαλιστών":
http://www.racocatala.cat
http://www.dp-club.tk
http://webs.racocatala.cat



και "όνειρα γλυκά" φίλοι Εθνικιστές Καταλανοί Σοσιαλιμπεριαλιστές!!!